EnglishFrenchGermanItalianRomanianRussianSwedishUkranian

Galerie foto

Articolele sînt produse din lemn masiv, esenţă tare (stejar, frasin), naturală sau vopsită cu stil şi gust estetic.

Catalogul produselor

Dormitor / Sufragerie / Camera copiilor / Camera de zi


Parchet masiv / Parchet artistic(mozaic)

Dormitor


Pat Amedea


Pat Agnes


Pat Alisa


Pat AlexandraSufragerie


Masă Venus


Masă Minerva


Masă Beatrice


Scaune BeatriceCamera copiilor


Patuc Zara


Patuc Belle


Patuc-anexă

Camera de zi


Masa de cafea. Country


Masa de cafea. 5


Masa de cafea 4


Masa de cafea. 3


Masa de cafea. 2


Masa de cafea 1

Parchet masiv


Parchet masiv SELECT


Parchet masiv NATUR


Parchet masiv RUSTIC


Parchet masiv TERMOTRATAT


Parchet masiv STRATIFICAT


Dușumea

Parchet artistic(mozaic)


MODULE


BORDURI


Parchet cu intarsie


MEDALIOANEDesign online

Bine aţi venit în camera ideilor! Cele mai reuşite amenajări interioare sînt cele ce reflectă personalitatea gospodarului. Învăţaţi să vă amenajezi singuri locuinţa cu „Design online”. Acesta este un program uşor de folosit pentru a realiza designul interior al unei odăi. Mai exact, cu ajutorul imaginaţiei Dumneavoastră şi al produselor de parchet „Vidian” – parchet, borduri, medalioane, – puteţi crea podeaua la care visaţi. Esenţele de stejar, frasin, salcîm sau cireş pot îmbrăca cu gust podelele unei locuinţe moderne.

Pentru aceasta e necesar să accesaţi programul „DESIGN ONLINE” ca să vedeţi cum va arăta camera Dumneavoastră.

Servicii

calitate

Oferim cel mai bun raport calitate-preţ.

 

 

inovatii

Sîntem unul dintre cei mai originali
şi inovativi producători de mobilă
şi parchet din Republica Moldova.

 

parchetari

Avem cei mai buni meşteri
parchetari: de 16 ani sîntem
total dedicaţi meseriei.

 

exclusive1

Fabricăm produse exclusive.

 

 

culori

Propunem o gamă vastă de culori.

 

 

design

Beneficiaţi de un design individual:
traducem în viaţă orice
proiect la care visaţi.

consultanta

Oferim consultanţă privind alegerea
şi întreţinerea parchetului şi a mobilierului.

 

reiprospatare

Reîmprospătăm aspectul parchetului
care şi-a pierdut strălucirea.

transport

Efectuăm livrare gratuită în Chişinău.

nou

Participăm activ la expoziţii
de decoraţiuni interioare cu standuri deosebite
şi mereu venim cu noi promoţii.

clienti

Clienţii noștri sînt cei care ne fac
cea mai buna reclamă.

 

 

 

Despre noi

Firma „Vidian-Prim” este cea mai mare firmă producătoare de parchet de calitate superioară din Republica Moldova, dispunînd de tehnologii şi utilaje performante de producere.
A fost înfiinţată în anul 1999, din dorinţa de a materializa mai multe idei artistice, dar şi de a asigura piaţa de consum cu produse de parchet fabricate autohton, calitativ şi la un preţ rezonabil. În scurt timp “Vidian-Prim” a cucerit aprecierea şi respectul cumpărătorilor, devenind un lider incontestabil în domeniu. Acest lucru se datorează atît produselor calitative, cît şi politicii de comunicare, relaţiilor corecte promovate în raport cu clienţii.

De la fondare şi pînă în prezent, “Vidian-Prim” am reuşit să majorăm de cîteva ori volumul producţiei şi al vînzărilor, diversificînd considerabil varietatea de articole fabricate.
Totodată, “Vidian-Prim” a adoptat în detaliu toate etapele procesului de producţie – de la prelucrarea primară a lemnului pînă la fabricarea produselor finite, gata de montare.
Pentru “Vidian-Prim”, fiecare an de existenţă pe piaţa de desfacere a produselor de parchet semnifică o obligaţiune de credinţă şi un plus de responsabilitate pentru a menţine aprecierea clienţilor – cea de a fi o firmă de încredere şi producătorul de parchet la care mereu poţi face alegerea optimă.

Profesionişti, creativi şi entuziaşti – astfel sîntem noi, echipa “Vidian-Prim”. De la bun început ne-am propus să nu Vă dezamăgim aşteptările, iar pînă acum ne-am ţinut de cuvînt!

Promoții & Reduceri

Ofertă promoțională cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Stimați clienți, în ajunul sărbătorilor de iarnă „Vidian-Prim” lansează o promoție la toate produsele de mobilier și parchet!

În perioada 1 decembrie 2015– 14 ianuarie 2016 Vă oferim o reducere de 5% la toată gama de parchet și mobilier. Fie că e vorba de mobilă pentru dormitor, pentru bucătărie sau birou, sau de la noi găsiți produse cu cel mai deosebit aspect și de cea mai bună calitate. Colecţia noastră de parchet vă oferă naturaleţea lemnului adevărat, o senzaţie plăcută de confort, durabilitate, toate acestea la un raport calitate-preţ foarte bun şi cu o garanţie pentru ani buni de viață.

Oferta “Vidian-Prim” este compusă din sute de modele, cu diverse structuri și dimensiuni, prezentate atît pe site-ul nostru, cît și traducem în viață orice produs la care visați să-l aveți în casa Dumneavoastră.


Stimați clienți, Vă prezentăm cele mai bune reduceri la toata gama de parchet în dependență de valoarea comenzii:

Vă oferim transport gratuit pe raza municipiului Chișinău pentru produsele a căror valoare depășește 50 m².

Clienților care atrag un cumpărător nou le oferim un premiu de 5% din valoarea cumpărăturii acestuia.

Colaborare exclusivă


1. Dumneavoastră
ne contactați.


2. Noi efectuăm
măsurările.


3. Elaborăm
design-ul.


4. Procesăm
comanda.

livrare
5. Livrăm și montăm
la adresa stabilită.


Cum lucram certificat
.
.
.
.
.
.
.
.
.

GARANŢIA CALITĂŢII
“Vidian-Prim” este gata să facă faţă oricărei provocări. Sistemul de management al calităţii ISO 9001, implementat de firmă, precum şi deţinerea certificărilor specifice activităţilor derulate contribuie la obţinerea produselor şi serviciilor ce corespund standardelor naţionale şi europene. Înaltelor standarde ale calităţii este supus atît parchetul clasic, cît şi celelalte produse fabricate de “Vidian-Prim”: parchetul stratificat, duşumeaua, parchetul mozaic, plinta şi lambriurile.
CONSULTANŢĂ
Venim în sprijinul clienţilor săi, cu sfaturi utile, începînd cu alegerea parchetului şi pînă la întreţinerea acestuia. Aşadar, echipa noastră vă stă la dispoziţie cu informaţii privind: alegerea parchetului potrivit în funcţie de locul unde va fi montat; folosirea materialelor necesare pregătirii de suport, a montării şi finisării acestuia; tehnicile de montaj; întreţinerea podelelor din parchet etc. Dorim ca toate aceste informaţii să vină în întîmpinarea clienţilor noştri, sub formă de servicii prompte, complete şi de calitate, bazate pe profesionalism şi încredere.
ECHIPAMENTUL
Asigurăm întreg procesul de producere a parchetului – de la prelucrarea buştenilor pîna la ambalare. În proprietatea firmei se află o hală de gatere dotată cu cel mai modern echipament, ceea ce permite debitarea buştenilor şi producerea în termeni restrînşi a semifabricatelor în conformitate cu comenzile clienţilor. Ulterior, prefabricatele se usucă în uscătorii italiene, procesul fiind asistat de calculator. Acest proces asigură nu doar îndepărtarea umezelii din lemn, ci şi înlăturarea tensiunilor interioare ce apar inevitabil în fibrele materiei lemnoase în timpul uscării obişnuite. Ca rezultat al acestei prelucrări, parchetul nostru îşi păstrează calitatea înaltă şi parametrii stabili în procesul exploatării. După uscare, semifabricatele ajung în hala de prelucrare finală, unde, cu ajutorul utilajului modern, li se conferă forma şi dimensiunile dorite.
Parchetul mozaic şi bordurile se produc conform unor tehnologii avansate, cu aplicarea celor mai performante utilaje.

Adresa noastră

Scrieți-ne:

Launch modal

Despre noi

„Vidian”, lider incontestabil în domeniul amenajărilor interioare

Firma „Vidian-Prim” este cea mai mare firmă producătoare de parchet de calitate superioară din Republica Moldova, dispunînd de tehnologii şi utilaje performante de producere.
A fost înfiinţată în anul 1999, din dorinţa de a materializa mai multe idei artistice, dar şi de a asigura piaţa de consum cu produse de parchet fabricate autohton, calitativ şi la un preţ rezonabil. În scurt timp “Vidian-Prim” a cucerit aprecierea şi respectul cumpărătorilor, devenind un lider incontestabil în domeniu. Acest lucru se datorează atît produselor calitative, cît şi politicii de comunicare, relaţiilor corecte promovate în raport cu clienţii.

De la fondare şi pînă în prezent, “Vidian-Prim” a reuşit să majoreze de cîteva ori volumul producţiei şi al vînzărilor, diversificînd considerabil varietatea de articole fabricate.
Totodată, “Vidian-Prim” a adoptat în detaliu toate etapele procesului de producţie – de la prelucrarea primară a lemnului pînă la fabricarea produselor finite, gata de montare.

Pentru “Vidian-Prim”, fiecare an de existenţă pe piaţa de desfacere a produselor de parchet semnifică o obligaţiune de credinţă şi un plus de responsabilitate pentru a menţine aprecierea clienţilo – cea de a fi o firmă de încredere şi un producător de parchet la care mereu poţi face alegerea optimă.

 

Ehipa „Vidian”